De meest ongemakkelijke interviews met muzikanten

De meest ongemakkelijke interviews met muzikanten

We dagen je uit: probeer jij maar eens te glimlachen nadat iemand voor de 31ste keer vraagt om de naam van een plaat uit te leggen, of waarom je precies voor dat muziekgenre gekozen hebt. Niet verwonderlijk dat sommige muzikanten scherp uit de hoek durven komen tijdens interviewsessies. Marilyn Manson aan dezelfde tafel als de Amerikaanse talkshowhost Bill O'Reilly zetten, is vragen om problemen. En surprise, surprise, kijk wat er gebeurt in de studio. De uitslag is duidelijk: 1-0 voor Marilyn!

Kort en klein slaan

Kort en klein slaan

Ooit, toen MTV nog muziekvideo's uitzond, was de rapper Vanilla Ice zowaar nog cool ook. Wat hij ook deed, het werd met de mantel der liefde bedekt. Zoals in deze MTV-show, waarin je ongetwijfeld Jon Stewart herkent als een van de hosts. Noot: geef een gefrustreerde artiest nooit een baseballknuppel in zijn handen. Bye bye studio...

Ongemakkelijk gesprek

Ongemakkelijk gesprek

Billy Bob Thornton kennen we bij ons vooral als de ex van Angelina Jolie. Dat het geen simpele man is, bewijst dit ongemakkelijke interview waar Billy Bob duidelijk geen zin in had. Hij is duidelijk zelden het zonnetje in huis.

Kortste interview ooit

Kortste interview ooit

Björk zou enkele jaren geleden landen in Thailand. Gemakkelijke opdracht: reporter naar de aankomsthal sturen, snel een oppervlakkig interview afnemen en er een reportage rond breien. Kan het kleinste kind klaarspelen. Verder dan "welkom in Thailand" is deze arme journaliste echter nooit geraakt...

Karikatuur

Karikatuur

Interessant gesprek tussen Lady Gaga en een Canadese interviewer. Eerst heeft ze niet door dat er een karikatuur voor haar staat en pas na enkele minuten speelt ze het spelletje mee. Maar regelmatig zie je Gaga zichzelf afvragen 'moet ik hier nu echt op antwoorden?'. Toch nog sterk dat Nardwuar het bijna 10 minuten lang kon rekken. En dat Lady Gaga het zo lang kon volhouden.

Stilte op de set

Stilte op de set

Kanye West komt enkele uitspraken over president George W. Bush uitleggen. Tijdens de uitleg richt hij zich tot enkele medewerkers achter de schermen en klaagt hij dat ze te veel lawaai maken tijdens zijn antwoorden. De rest van het interview gaat vanaf dat moment alleen maar bergaf.

Huisje, boompje, kinderen?

Huisje, boompje, kinderen?

Je zal Beyonce niet snel van haar stuk brengen. Tijdens dit interview werkt ze lange tijd gewillig mee, tot de interviewer over kinderen begint en of Jay-Z daar wel zin in heeft. Ondertussen weten we wel beter, maar drie jaar geleden lag het onderwerp klaarblijkelijk nog héél gevoelig ten huize Z.

Béétje high

Béétje high

God, wat missen we deze man. Eind jaren tachtig werd Mr. Dynamite aangeklaagd wegens geweldpleging, waarna hij zich liet interviewen door CNN. De journaliste van dienst heeft hier wel erg veel geduld moeten uitoefenen met Mr. Wartaal.

Gene blijft ijzig kalm

Gene blijft ijzig kalm

Is het een goed idee om een koppel dat in scheiding ligt aan dezelfde tafel te zetten? Hell yeah, zeker wanneer het om Gene Simmons gaat! En als je ook maar één seconde denkt dat arme Gene zich wilt verontschuldigen voor zijn gedrag, zit je er dik naast. Zijn vrouw Shannon houdt de eer aan zichzelf en verlaat de studio voordat er zwaardere woorden vallen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Dossiers

Meer dossiers
Top