Deze piepjonge muziektalenten gaan het nog ver brengen

Deze piepjonge muziektalenten gaan het nog ver brengen

Jong geleerd is oud gedaan, dat weet ook Ozzy Osbourne. De monden van het publiek vielen open toen hij tijdens een optreden deze jeugdige gitarist het podium op riep. Wat een talent! En hij is niet de enige: ook deze vroegrijpe muzikanten zullen je verbazen!

Steel Aidan

Steel Aidan

Steel Panther is een glitter-glammetalband die het van opzichtige pakjes en lichtelijk schunnige teksten moet hebben. Niets voor kinderen dus, maar daar trekt Aidan Fisher zich niets van aan. Het was z'n droom om ooit eens met die heren op het podium te staan en hij brengt het er allesbehalve beroerd van af!

Sensatie uit Japan

Sensatie uit Japan

Je bent maar zo jong of oud als je je voelt. Deze heren lijken zich al behoorlijk volwassen te voelen.

China heeft ook talent

China heeft ook talent

Vergeet de Vlaamse versie, in 'China's Got Talent' valt de jury van de ene verbazing in de andere. Het zal hen benieuwen wat deze goedlachse 3-jarige durfal voor hen in petto heeft.

Andre vs. Akim

Andre vs. Akim

André Rieu is een fenomeen. Zijn concerten brengen een mensenmassa op de been ... en de opvolging is alvast verzekerd. De Nederlander maakte tijdens een concert in Berlijn kennis met Akim Camara en liet 'm later een deuntje spelen op het podium in Kerkrade. Het publiek was in de wolken. Klein detail: Akim is amper 3 jaar oud.

Music, maestro

Music, maestro

'Ja, toegegeven, ik ben nog jong. Maar doe dit maar eens na!'

De Noord-Koreaanse kinderacademie

De Noord-Koreaanse kinderacademie

Noord-Korea staat te boek als het meest gesloten land ter wereld. We kennen de natie van Kim Jong-Un, die er met ijzeren hand heerst, van de bombastische militaire parades en kernoorlogdreigementen. Kinderen krijgen het respect voor de 'grote leider' en discipline zo sterk ingelepeld dat een mens er bang van zou worden; getuige dit fragment uit een muziekprogramma.

Met Callum valt niet te spotten

Met Callum valt niet te spotten

Deze jongeman is geboren als heavymetalfan, zegt hij zelf. Hij heeft een voorkeur voor Metallica. Uit de weg, doetjes, hier komt 'Enter Sandman'.

Blues

Blues

Een doordeweekse dag in de muziekwinkel werd een iets minder doordeweekse dag toen deze jonge klant opdook.

Banjo

Banjo

De banjo is een beetje ondergewaardeerd. Daar wil deze jonge bespeler van het instrument absoluut verandering in brengen. Zijn optreden bij David Letterman werd alvast gewaardeerd door het publiek.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Dossiers

Meer dossiers
Top