Win een dubbel-cd of deluxe box van David Gilmour's "Live At Pompeii"!

David Gilmour voorstellen: doe je dat nog? Voor wie hem wél kent, is het totaal overbodig. En voor wie hem niet kent, zijn 50 pagina's te weinig. We gaan dat dan ook niet doen. Wat we wél gaan doen: kort beschrijven wat er verleden jaar gebeurd is in Pompeii, en – applaus – prijzen weggeven.

Na de release van zijn album "Rattle That Lock" (2015) besloot David Gilmour de daaropvolgende tour extra cachet te bezorgen door een aantal optredens op historische locaties te verzorgen. Pompeii – waar Pink Floyd in 1971 nog de film "Pink Floyd: Live at Pompeii" opnam – mocht daarbij uiteraard niet ontbreken. Bijkomend aardigheidje: het was van de gladiatorengevechten in 79 voor Christus geleden dat er nog een evenement met live-publiek had plaatsgevonden (de live-film van Pink Floyd was destijds zonder publiek opgenomen).
Ergo: David Gilmour's "Live At Pompeii"!
Vanaf 29 september zullen de live-cd's en dvd's van dit unieke optreden, waar Gilmour en zijn band zowel solomateriaal als Pink Floyd-nummers bracht, ook in de winkel verkrijgbaar zijn. Maar hier kan je nu al kans maken om een van 5 dubbel-cd's te winnen, of beter nog: de deluxe box met 2 cd's én 2 Blu-ray dvd's (met het volledige concert, tourdocumentaires en een BBC documentaire, een fotoboekje, een plan van Pompeii, 4 postkaarten én een poster).

Naar de wedstrijd

Nog niet overtuigd? Bekijk het onderstaande filmpje van 'One Of These Days', een Pink Floyd-nummer dat ook al op de setlist van de oorspronkelijke film uit 1971 stond. Elke reserve zal smelten als sneeuw voor een turbohaardroger!