Beyoncé's zwangerschapsfoto breekt records op Instagram

De zwangerschapsfoto die de Amerikaanse popster Beyoncé gisteren deelde via de sociaalnetwerksite Instagram, heeft het record van meest gelikete foto gebroken. Daarmee steekt de zangeres Selena Gomez voorbij. Bij het schrijven van dit bericht werd de foto zo'n 7.415.965 keer 'leuk gevonden'.

Gisteren deelde Beyoncé het blijde nieuwe met de wereld: zij en haar man Jay Z verwachten een tweeling. "We willen onze liefde en ons geluk delen", vermeldde de begeleidende tekst bij de foto. "We zijn ongelooflijk dankbaar dat onze familie met twee kinderen zal uitbreiden." Wanneer de bevaling moet plaastvinden, is niet duidelijk. De foto versloeg wel het record van actrice Selena Gomez, een foto van haar en een Coca-Cola flesje werd vorig jaar door zo'n 6.3 miljoen mensen geliket.

Beyoncé Knowles en haar man, de hiphopper Jay Z, waren in 2008 in het huwelijksbootje gestapt. Ze hebben samen al een vijfjarige dochter: Blue Ivy. Vorig jaar gooide de gewezen zangeres van Destiny's Child nog hoge ogen met haar album "Lemonade". Op die plaat ging ze dieper in op haar huwelijksperikelen en haar verzoening met Jay Z.

Dit artikel maakt/laat mij

  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 0

Nieuws

Meer nieuwsVideo's

Alle video's
Top