Popzanger Rick Astley op podium van Foo Fighters in Londen

Het gebeurde enkele weken al eens op een Japans festival alsmede onlangs op het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. En gisterenavond gebeurde het in de Londense O2 Arena opnieuw: de Britse popzanger Rick Astley mocht mee het podium op met de Amerikaanse rockband Foo Fighters. Dit heeft de Britse openbare omroep BBC vandaag gemeld.

De Foo Fighters stelden materiaal van hun nieuw album "Concrete & Gold" voor, al konden klassiekers van hun repertoire uiteraard niet ontbreken. Astley bracht zijn uit 1987 daterende debuutsingle "Never Gonna Give You Up".

De groep rond Dave Grohl maakt zich nu op voor een show in de fameuze Royal Albert Hall, waar morgen pianist en tv-presentator Jools Holland de 25ste verjaardag van zijn toonaangevend muziekprogramma viert.

Volgens het muziekmagazine New Musial Express heeft Astley laten uitschijnen dat hij wel eens samen met de Foo Fighters iets zou opnemen. Niet onmogelijk, want met het opduiken van bijvoorbeeld Justin Timberlake en Boyz II Men op "Concrete & Gold" toonden de Foo Fighters aan niet de neus op te trekken voor popachtige toestanden.
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Nieuws

Meer nieuwsVideo's

Alle video's
Top