Ed Sheeran breekt arm na aanrijding door auto

De Britse popster Ed Sheeran heeft zijn arm gebroken nadat hij in Londen door een auto van zijn fiets is geduwd. Mogelijk heeft het incident gevolgen voor zijn volgende concertdata. "Ik wacht momenteel op medisch advies", schrijft de zanger vanmiddag op Instagram.

De 26-jarige zanger was in Londen voor de voorbereiding van een Aziatische concertreeks. Die tournee zou op 22 oktober van start gaan in Taipei (Taiwan), maar het lijkt nu onzeker dat deze concerten zullen plaatsvinden. "Er is een kans dat mijn gebroken arm gevolgen heeft voor mijn volgende shows", waarschuwt de zanger via Instagram.

Hij verwijst daarmee naar zijn gewoonte om concerten altijd solo te spelen, met een gitaar in de handen en een looping-pedaal aan de voeten. Dat laatste instrument gebruikt hij om bepaalde fragmenten van een nummer opnieuw af te spelen, zoals in "Thinking Out Loud", "Sing" en "Shape of You". In een interview met BBC News eerder dit jaar bevestigde de zanger overigens dat hij nooit zou overwegen om met een band te gaan spelen.

De 26-jarige zanger zal later vandaag of morgen meer informatie geven over zijn gezondheidstoestand.
Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0

Nieuws

Meer nieuwsVideo's

Alle video's
Top