Win het nieuwe album van Joe Satriani

Joe Satriani is een gitaarvirtuoos pur sang. Onder meer Kirk Hammett van Metallica leerde de kneepjes van het vak bij hem, en Satriani speelde jarenlang voor uitverkochte zalen over de hele aardkloot. Zijn G3-tours maakten indruk op menig concertbezoeker. Zijn solo-albums legden hem geen windeieren: Satriani heeft 2 platina en 4 gouden platen op z’n schouw staan.

Zijn nieuwste plaat heet What Happens Next heet en belooft gitaargeweld van de bovenste plank. Om al dat moois in te blikken werkte hij samen met twee andere legendes: Glenn Hughes van Deep Purple en Chad Smith van de Red Hot Chili Peppers. Overigens trekt Satriani binnenkort weer op G3-tour, een concept waarmee hij meer dan twintig jaar geleden begon. Dit keer brengt hij John Petrucci en Uli John Roth als gastgitaristen mee. Op 21 april strijkt het drietal neer in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Geef onderaan het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en maak kans op een exemplaar van ‘What Happens Next’, het nieuwe album van Joe Satriani, of een gesigneerd exemplaar van de cd!

Het album op iTunes - Joe Satriani: officiële website - De Legacy Music-Facebookpagina