Julie Van den Steen en Adriaan Van den Hoof presenteren MIA's © BELGA

MNM-presentatrice Julie Van den Steen en acteur en 'Sorry voor alles'-presentator Adriaan Van den Hoof zullen op 30 januari de liveshow van de Music Industry Awards presenteren. Er zullen ook optredens zijn van onder andere Oscar And The Wolf, Tamino, Coely en Raymond van het Groenewoud.

Voor Van den Steen zal het de eerste keer zijn als co-presentatrice van de muziekprijzen, al heeft ze vorig jaar wel al ervaring opgedaan toen ze de slotshow van 'Iedereen tegen kanker' in goede banen leidde. Van den Hoof is niet aan zijn proefstuk toe: hij had de show al eens in handen aan de zijde van Marcel Vanthilt.

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo zal de Sector Awards uitreiken. Die prijzen worden uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Verder worden er tijdens de liveshow MIA's uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar. Raymond van het Groenewoud zal in de show gehuldigd worden met de Lifetime Achievement Award voor zijn muzikale carrière.

Doorheen de show staan er optredens gepland van Bazart, Niels Destadsbader, Coely, Lost Frequencies, Oscar And The Wolf, Tamino en Blanche.