Sasha Rosen en Davy Gilles (bij ons vooral bekend als ‘Davy van De Romeo’s’) leerden elkaar enkele jaren geleden kennen tijdens de musical Romeo en Julia. Daarin vertolkten ze beiden de hoofdrol. Het was liefde op het eerste gezicht. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid: Sasha en Davy werden een onafscheidelijk koppel en stapten in het huwelijksbootje.

Ondertussen treden ze als ‘Sasha & Davy’ op in het hele land en brengen ze een mix van eigen Nederlandstalige nummers en covers. Nu heeft het duo voor het eerst een Engelstalig album uit met de titel 'In The Jukebox'.

Tijdens hun live-optredens introduceerden Sasha & Davy al eens een Engelstalig nummertje uit de Sixties. Na zo'n optreden kreeg het koppel stelselmatig de vraag of die nummers ook beschikbaar waren op CD. ‘Neen mevrouw, jammer meneer’, moesten ze hun fans steeds ontgoochelen. Tot nu, want Sasha en Davy doken onlangs samen de studio in om hun favoriete nummers uit de Sixties in een nieuw jasje te steken. Zo pakten ze onder meer Stand By Me, Suspicious Minds, Always On My Mind, Country Roads en Bye Bye Love onder (vier) handen…

Hier alvast nog werk uit hun al wat oudere Nederlandstalige doos: