Win een exemplaar van Firepower, de nieuwe van Judas Priest

Heavy metalliefhebbers aller landen: verenigt u, want Judas Priest heeft een nieuw album uit. De plaat kreeg de uitstekend in het oor liggende naam van de single ‘Firepower’ en belooft snerpende gitaren, verwoestende drums en de onnavolgbare stem van Rob Halford.

Judas Priest mag gerust tot de grondleggers der heavy metal gerekend worden. Hun invloed is niet te onderschatten: elke rechtgeaarde liefhebber van het genre kent nummers als 'Breaking The Law', 'Living After Midnight' en 'You’ve Got Another Thing Coming'. De pakjes met leder en spijkers zijn hun handelsmerk. Acht jaar geleden mochten ze een zuurverdiende Grammy in ontvangst nemen in de categorie ‘Best Metal Performance’. De albums ‘Screaming for Vengeance’, ‘Stained Class’ en ‘British Steel’ behoren tot het beste wat de heavy metalscene te bieden heeft.

Wie dacht dat de heren op hun lauweren zouden gaan rusten, heeft het mis, want nu is er dus Firepower, hun achttiende studio-album. Wie de nummers ‘Firepower’, Lightning Strike’ en  ‘No Surrender’ hoort, weet dat-ie met een rasechte Priest-plaat te doen heeft.

Geef onderaan de pagina het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en maak kans op een exemplaar van Firepower op cd of vinyl!

Judas Priest: officiële website - het album - Judas Priest op GMM
De Legacy Music-Facebookpagina