Transardentes Producer Contest - Home

Transardenteswedstrijd 2016

18 november. Noteer die datum alvast met een knalrode stift in je agenda, want dan kan je in Paleis 12 terecht voor Les Transardentes, dat dit jaar in Brussel te gast is van PIAS Nites. De affiche oogt namelijk redelijk fabelachtig, met namen als Vitalic, Mr. Oizo en Fakear. En wie weet… Misschien sta jij binnenkort zélf op die affiche! Maar daarvoor moet je dan wel deelnemen aan onze producer contest
Wat moet je dan precies doen? Gewoon enkele eenvoudige stappen volgen:

1. Je zorgt er voor dat je 3 wereldschokkende elektrotracks staan hebt op een platform vanwaar je deze via een link kan delen (bv. Soundcloud, Bandcamp, YouTube, Audiomack, Reverbnation…)
2. Je laadt een foto van jezelf of je project op
3. Je geeft drie links in die naar je tracks leiden
4. Je geeft (optioneel) ook nog een korte bio in, en een link naar je website of Facebookpagina

Klaar! Of toch nog niet helemaal: overtuig je vrienden en kennissen om voor jouw deelname te stemmen. Dat kan namelijk nog belangrijk worden!

Je kan deelnemen van maandag 2 oktober t/m maandag 6 november. Uit alle deelnemers kiezen de programmators van Les Transardentes 7 acts die rechtstreeks op de shortlist terechtkomen. Daarnaast komen er nog 3 acts bij: de 3 deelnemers met de meeste stemmen worden namelijk ook op de shortlist geplaatst.
Uit die 10 namen, tenslotte, kiest DC Salas – die ook present tekent op de affiche – de uiteindelijke top 3. En dan is het tijd om de prijzen te verdelen!

- 1e plaats: speelt live en krijgt toegang tot de VIP/Press area voor 4 personen [winnaar(s) inbegrepen]
- 2e & 3e plaats: krijgen toegang tot de VIP/Press area voor 3 personen [winnaar(s) inbegrepen]
- 4e to 10e plaats: krijgen elk twee tickets voor Les Transardentes

En avant la musique!
 


Dit artikel maakt/laat mij
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
Top